ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Aνατροπή Ρουσόπουλου στο Star

Το «κονέ» με το Μαξίμου, ο Χατζηνικολάου, οι φήμες για το Mega και ο ρόλος του στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων

Αφού είδε ότι τα περιθώρια να γυρίσει στην πολιτική στενεύουν, αποφάσισε να επιστρέψει στην (τηλεοπτική) δημοσιογραφία.
Ο λόγος για τον πρώην (παντοδύναμο) υπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή,  επιτυχημένο (στο παρελθόν) δημοσιογράφο, Θοδωρή Ρουσόπουλο που αποφάσισε να βγει από την απομόνωση και την περιθωριοποίηση στα οποία τον υποχρέωσαν οι αρνητικές (πολιτικές και οικονομικές) συγκυρίες.
Ο άνεργος(;) σύζυγος της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, λέγεται (και γράφεται στα Παραπολιτικά) ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βαρδινογιάννηδες ώστε να αναλάβει ρόλο στον τηλεοπτικό τους σταθμό είτε στο πλάι της Μάρας Ζαχαρέα ως σχολιαστής είτε με δική του πολιτική εκπομπή στο στιλ της Ανατροπής του Γιάννη Πρετεντέρη.
Το πιθανότερο είναι το δεύτερο καθώς ο Θ. Ρουσόπουλος πάντα κρατάει τα προσχήματα και σε.. 
καμμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να ακουστούν για αυτόν σχόλια του τύπου «ο κύριος της κυρίας που την βοηθάει στο δελτίο ειδήσεων». Αλλωστε όσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν πως μια εκπομπή στο στιλ της Ανατροπής τού ταιριάζει καλύτερα -ενθυμούμενοι μάλιστα το 7+7 που παρουσίαζε το πάλαι ποτέ στο Mega.
Ο Ρουσόπουλος πέρα από το ότι αναζητεί τηλεοπτική παρουσία, θελει να αρχίσει να αρθρογραφεί ξανά και το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνει στη νέα σαββατιάτικη εφημερίδα του φίλου του Νίκου Χατζηνικολάου.
Στη φωτογραφία ο Θόδωρος Ρουσόπουλος χαμογελαστός (και εμφανώς γκριζαρισμένος) προσέρχεται στην πρόσφατη εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην υπουργός συνοδεύεται από τον «μέντορά» του δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί απάντηση στο κουίζ των zoornalistas σχετικά με το ποιος έκανε το «κονέ» του Ρουσόπουλου με το Μαξίμου (δείτε ΕΔΩ)

ΥΓ Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται και έκπληξη με αξιοποίηση Ρουσόπουλου στο Mega μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις και τις αλλαγές στην κορυφή του καναλιού με την απομπομπή του γενικού διευθυντη ειδήσεων και ενημέρωσης, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Προς το παρόν τηρείται στάση αναμονής κυρίως από την πλευρά της διοίκησης που δεν θέλει να περιπλέξει τα πράγματα. Αλλά όπως είπαμε δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις...