ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Οι επαναστάτες Λάκης, Γιάννα και Σταύρος

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως και η Χρυσή Αυγή, είναι ένα παράρτημα κατασκεύασμα του συστήματος. Πιο εγκάθετοι πεθαίνεις (...) Ο Σταύρος μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη». Αυτά είπε την Κυριακή ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και η απάντηση από το Ποτάμι ήρθε μέσα από το protagon.
H Λίνα Παπαδάκη, στενή συνεργάτιδα του Θεοδωράκη και επικεφαλής του γραφείου τύπου του Ποταμιού, με άρθρο της στο παλιό σάιτ του Σταύρου, επιτίθεται στην Λάκη Λαζόπουλο ταυτίζοντάς τον με τη Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία έκανε κάθε πικραμένο να γελάσει καθώς με συνέντευξή της στην Καθημερινή ξεκαθάρισε ότι... είναι «απέναντι στο σύστημα»!..
Στο άρθρο της η Παπαδάκη ειρωνεύεται τον Λαζόπουλο και την Αγγελοπούλου και τους εμπλέκει με τον Αλέξη Τσίπρα (χωρίς να τον ονοματίζει) αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Οι δύο πιο γνωστοί αντισυστημικοί της χώρας αγαπούν τις φωτογραφίσεις, την καλή ζωή και τη Μύκονο. Ο λαός τους γνωρίζει με τα μικρά τους ονόματα και τους φωνάζει η Γιάννα και ο Λάκης..
Είναι αυτοί που το σύστημα άρχισε μόλις να φοβάται. Εκείνη από τους πιο πλούσιους Έλληνες, εκείνος από τους καλύτερους φίλους των πλουσίων Ελλήνων. Και οι δύο μαθαίνουν το σύστημα από μέσα, το κατακτούν, το υπνωτίζουν, το κάνουν φίλο τους και όμοιό τους. Για να το καταρρίψουν την κατάλληλη στιγμή. (...) Μετά τον αντισυστημικό Λάκη και η αντισυστημική Γιάννα βρήκε το κόμμα της. Και το λανσάρει. Ήρθε η ώρα επιτέλους να επαναστατήσουν μαζί.» (διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)

Υ.Γ Πάντως Γιάννα, Λάκης και Σταύρος εκτός από του ότι και τους τρεις τους φωνάζουν με το μικρό τουςέχουν κι ένα άλλο κοινό σημείο: είναι και οι τρεις επαναστάτες με τη διαφορά ότι ο Σταύρος, όπως είπε στον Χατζηνικολάου, την έκανε την επανάστασή του.
Συμπέρασμα από το άρθρο της συμπαθέστατης Λίνας Παπαδάκη (τριτη δεξιά στη φωτό): είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.