ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το βιβλίο της Σταματίνας και η μικροσκοπική σατέν ρόμπα

Από το βιβλίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή (όλως παραδόξως, δεν βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ…): «Της έβγαλε την μικροσκοπική σατέν ρόμπα και εξερεύνησε κάθε γωνιά του κορμιού της που φλέγονταν από επιθυμία (...) Τα βογκητά της την στιγμή της ολοκλήρωσης έμοιαζαν με μουσική από ραδιόφωνο που κάποιος είχε ξεχάσει ανοιχτό.. Η Λήδα και ο Ορέστης έμειναν αγκαλιασμένοι για ώρα».
Τη συνέχεια τη φανταζόμαστε όλοι: ο Ορέστης πάτησε το πρώτο από τα τρία κουμπιά της μικροσκοπικής σατέν ρόμπας κι έπιασε ΣΚΑΪ 100.3, για ειδήσεις…
Νίκος Σαρίδης (fb) - πηγή: harddog 

Δείτε και τι έγραφαν πριν από δύο χρόνια οι zoornalistas για ένα άρθρο -παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα Παραπολιτικά -από τότε είχε διαφανεί ότι η τηλεπαρουσιάστρια έχει πένα και ότι δεν θα αργούσε η ώρα που θα γινόταν και συγγραφέας εκδίδοντας μάλιστα το πρώτο της βιβλίο:
Stamatina's stories: Εκτός από την ανεργία υπάρχουν και οι ιώσεις!..
Πραγματικά έχασαν όσοι δεν διάβασαν το άρθρο-παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εφημερίδα Παραπολιτικά το περασμένο Σάββατο.
 Ο τίτλος του άρθρου «Το τέρας της ανεργίας» σε προετοιμάζει για βαθυστόχαστες, δύσκολες.. 
αναλύσεις . Κι όμως... Η Σταματίνα με ανάλαφρο στιλ και επιδεξιότητα αναπτύσσει σε 200 λέξεις τους προβληματισμούς της, αναφερόμενη στους νέους που αναζητούν δουλειά σε μια Ελλάδα που εκτός από την ανεργία τσακίζεται και από τις ιώσεις!
Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις σκόρπιες σκέψεις της αρθρογράφου στο Stamatina's stories:..
«(...)Γιατί ένα παιδί να ονειρεύεται να ανοίξει τα φτερά του, όταν όλα γύρω του τού δείχνουν τον δρόμο για να γκρεμοτσακιστεί;
Εχεις σκεφτεί πόσο ευνουχισμένο νιώθει ένα παιδί που καλείται να χτίσει τη ζωή του σε αυτές τις συνθήκες; (...)
Εκτός από την ανεργία, η Ελλάδα τσακίζεται και από τις ιώσεις. Το παρατεταμένο καλοκαίρι έχει στείλει έναν στους δύο στο κρεβάτι με συνοπτικές διαδικασίες . Ο Σεπτέμβριος ήταν από τους πιο ζεστούς μήνες των τελευταίων 30 ετών.»