ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Το παράπονο του κυρ Αριστείδη...

Τι συζήτησαν στο Φάληρο ο Γ. Μπόμπολας με τον Αρ. Αλαφούζο
Συνάντηση κορυφής την περασμένη Πέμπτη στην Καθημερινή. Ο Γιώργος Μπόμπολας κατέβηκε στο Νέο Φάληρο και συνομίλησε επί μακρόν με τον Αριστείδη Αλαφούζο για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στα ΜΜΕ. Πληροφορίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων δεν υπάρχουν, εκτιμάται όμως πως τέθηκε το θέμα της απόσυρσης της Καθημερινής από τη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη».
Αναπόφευκτα συζητήθηκε και το θέμα της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης ΔΟΛ- Πήγασου, υπό την προτροπή της Alpha Bank.
Στο θέμα αυτό η οικογένεια Αλαφούζου, και ειδικά η «Καθημερινή», εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις..  για το «κούρεμα» των χρεών των εκδοτικών επιχειρήσεων. Σε κύριο άρθρο της, με τίτλο «Καθαροί κανόνες», η εφημερίδα είχε εκφράσει τη θέση: «…Όσο για τα περίφημα “κόκκινα” δάνεια, είναι σαφές ότι θα χρειασθούν καθαροί κανόνες και όροι που θα ισχύουν για όλους”». «Αλλιώς», έγραφε η εφημερίδα, «αντιμετωπίζεται όποιος έχει στηρίξει έμπρακτα την επιχείρησή του, ρισκάροντας την προσωπική του περιουσία και κάνοντας αιματηρές περικοπές, και αλλιώς όποιος δεν έχει αντιδράσει και δεν ρισκάρει καθόλου, γιατί θεωρεί ότι δικαιούται κάποιας ειδικής μεταχείρισης».
- typologies.gr