ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ο ανήσυχος εκδότης...

...και οι επαφές με τον Φίλιππο Βρυώνη

Με τίποτε δεν φαίνεται να εφησυχάζει ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος, εκτός από του ότι θέλει να εκδώσει ημερήσια κεντροδεξιά εφημερίδα (διερευνά και το ενδεχόμενο επανέκδοσης της «Απογευματινής»), σκέφτεται σοβαρά τη δημιουργία περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού με διαδικτύωση ανά την επικράτεια.
Ο Τράγκας δεν λησμονεί ότι υπήρξε ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού  "Κανάλι 10", και προς τούτο έχει επαφές με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών της Αττικής, είτε για την εξαγορά είτε για την επινοικίασή τους. Ο Τράγκας,.. σύμφωνα με πληροφορίες του Secret των Παραπολιτικών, έχει προσεγγίσει, εκτός των άλλων, και τον ιδιοκτήτη του Zoom, Φίλιππο Βρυώνη, ιχνηλατώντας το τοπίο για την απόκτηση της εν λόγω συχνότητας.
Ο Τράγκας έχει κάνει σειρά επαφών και με ιδιοκτήτες καναλιών της περιφέρειας, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει επινοικιάσει ήδη τηλεοπτική συχνότητα στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλα δύο κανάλια σε Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα.  Η κινητικότητα αυτή του εκδότη, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, συνδέεται άμεσα με το γενικότερο πολιτικό κλίμα και τις αλματώδεις εξελίξεις που αναμένονται τους επόμενους μήνες.