ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Σοκ από την αυτοκτονία του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς. Tα αίτια του θανάτου του 63χρονου καλλιτέχνη είναι ακόμη υπό πλήρη διερεύνηση, αν και οι ιατροδικαστικές αρχές εκτιμούν ότι πέθανε από ασφυξία, απόρροια αυτοκτονίας.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που έπασχε από κατάθλιψη, πάλευε χρόνια με τις εξαρτήσεις από το αλκοόλ και την κοκαΐνη ενώ κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εθισμού.
Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς. με τριακονταετή καριέρα στον κινηματογράφο, έγινε διεθνώς γνωστός το 1987..   για το ρόλο του στο αντιπολεμικό έπος «Good Morning Vietnam».
O μεγάλος ηθοποιός είχε κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του δασκάλου στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών». Η απόλυτη δικαίωση για την καριέρα του ήρθε μετά τη συνεργασία του με τους πρωτοεμφανιζόμενους τότε Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ στον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ», ταινία που του χάρισε το  Όσκαρ  Β” Ανδρικoύ Ρόλου.