ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τα Νέα, ο Γ. Παπαχρήστος κι o «απαράδεκτος» σκιτσογράφος

Εναντίον της εφημερίδας Τα Νέα και κατά του αρθρογράφου της Γιώργου Παπαχρήστου, επιτίθεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από τη Ζούγκλα. Υπό τον τίτλο «Προσέξτε τι γράφετε εκεί στα Νέα γιατί αδικείτε τον εαυτό σας», ο Τριανταφυλλόπουλος μέμφεται την εφημερίδα και τον δημοσιογράφο, αναφέροντας πως «λόγω ηλικίας ο κ. Παπαχρήστος έχει κακή σχέση με το διαδίκτυο» και πως το βίντεο το... έστησε ο Σακελλαρίδης (προ δύο χρόνων) και όχι οι φοιτητές οι οποίοι δεν γνώριζαν, λέει, τότε με ποιόν έχουν να κάνουν.
Ο Τριανταφυλλόπουλος κατηγορεί Τα Νέα και τον -«φίλο από τα παλιά»- Γ. Παπαχρήστο για υποκρισία αναφέροντας: «Είμαστε περίεργοι να μάθουμε ποιος δημοσιογράφος, ποιος οργανισμός, ποια εφημερίδα θα είχε αυτό το θέμα και θα το απέρριπτε; Εκτός και εάν εκεί στα «ΝΕΑ» τέτοια.. 
θέματα τα πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων και "δίνουν" τους φοιτητές στην ασφάλεια. Απ´ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πράττουν ακριβώς το αντίθετο. Καλό είναι λοιπόν όταν κάθονται μπροστά σε μια κόλα λευκό χαρτί να προσέχουν τι γράφουν. Το πιο υποκριτικό είναι ότι όλοι αυτοί οι όψιμοι σχολιογράφοι και κριτικοί στη θέση μας θα έκαναν τα χειρότερα, για να μη σας πω ότι τα αποσπάσματα του βίντεο και οι φωτογραφίες του Γαβριήλ θα ταξίδευαν σε όλον τον πλανήτη για τον πολιτικό, που επάξια δικαιούται να πάρει ένα Νόμπελ βλακείας και ανευθυνότητας.»

ΥΓ Ενα φεγγάρι ο Τριανταφυλλόπουλος είχε διαπρέψει ως σκιτσογράφος στα ΝΕΑ. Με τη διαφορά ότι η διεύθυνση της εφημερίδας έβρισκε τα σκίτσα του «απαράδεκτα κι ακατανόητα» με αποτέλεσμα να μην δημοσιεύονται! Κι έπειτα ήρθαν οι «αποκαλύψεις» και ο «Μakis» έγινε φίρμα...


Δείτε τι έγραψε
χθες ο Γ. Παπαχρήστος,
στη στήλη του Στίγμα
στα ΝΕΑ, κι εκνεύρισε τον Τριανταφυλλόπουλο...

(κάντε κλικ για μεγέθυνση)