ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η αποκαθήλωση της ΝΕΡΙΤ σε τρεις πράξεις

Η ΠΟΕΣΥ, οι  εργαζόμενοι  της ΕΡΤ/ΕΡΤ3 και το ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ στην ΕΣΗΕΜΘ, απέτρεψαν την αναγνώριση του κυβερνητικού μορφώματος της νερίτ από  το προεδρείο της ΕΣΗΕΜΘ, το οποίο επιχείρησε να κάνει εκλογές για εργασιακούς εκπροσώπους στην… ανύπαρκτη NERIT, σε αντίθεση με όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο και  το συνδικαλιστικό κίνημα.
Έπειτα από εντονότατες διαμαρτυρίες δημοσιογράφων κυρίως από τις τάξεις των εργαζομένων/απολυμένων της ΕΡΤ/ΕΡΤ3, αποσύρθηκε τελικά η κάλπη με την επιγραφή… «ΝΕΡΙΤ» λίγο πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία της 23ης Ιουνίου για την ανάδειξη των νέων εργασιακών αντιπροσώπων της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Οι διαμαρτυρίες πλαισιώθηκαν από ένσταση που κατατέθηκε από τα τρία μέλη.. του δσ της ΕΣΗΕΜ-Θ του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, η οποία συζητήθηκε από την εφορευτική επιτροπή επί δίωρο καθυστερώντας την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. Λόγω των διαμαρτυριών και της εξέτασης της ένστασης, καθυστέρησε και  η ολοκλήρωσής της που έγινε στις 4.30 το απόγευμα. διαδικασίας.
- διαβάστε τη συνέχεια στον Ασύνταχτο Τύπο