ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γιατί Γρηγόρη, παιδί μου;..

Η παραίτηση και το παράπονο του κυρ Φώτη

«Όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος» είπε χθες ο Γρ. Ψαριανός κι ο Φώτης Κουβέλης έσπευσε να υποβάλει από σήμερα  την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ.
Η αποτυχία εισόδου του κόμματος να εκλέξει ευρωβουλευτή, συγκεντρώνοντας ποσοστό μόλις 1,2% στις ευρωεκλογές της Κυριακής και η έντονη εσωτερική αμφισβήτηση από βουλευτές και στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, ανάγκασαν τον Κουβέλη να επισπεύσει τις διαδικασίες αντικατάστασής του.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εξέφρασε παράπονα («Γιατί Γρηγόρη, παιδί μου;..»), σε πολύ στενό του συνεργάτη, για την σκληρή κριτική που δέχτηκε. Μάλιστα είναι γνωστό πως.. σκεφτόταν να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ε., το επόμενο Σάββατο... Τώρα ο Κουβέλης θα μιλήσει στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, όπου θα γίνει εκτενής συζήτησης για το πως θα κινηθούν τα όργανα το επόμενο διαστημα.

Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι ο Γρ. Ψαριανός προορίζεται για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ. Επικρατέστερος για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ θεωρείται ο Σπύρος Λυκούδης που ήταν ο μόνος που δεν έκανε προσωπικές επιθέσεις στον Φώτη Κουβέλη και δεν ζήτησε την παραίτηση του...