ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Επιστρέφει στον Μπόμπολα ο Χρήστος Μαχαίρας;

Αλλάζουν τις λάμπες στη ΔΗΜΑΡ - Αγρια κόντρα Mαχαίρα με Ψαριανό

Mάλλον πρέπει να το έχει μετανιώσει ο Χρήστος Μαχαίρας που άφησε τον Μπόμπολα και την αρχισυνταξία στο ΕΘΝΟΣ και πήγε να «θαφτεί» μαζί με τον κυρ Φώτη στη ΔΗΜΑΡ. Και δεν έφτανε το 1,3% στις ευρωεκλογές, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και τον κάθε πικραμένο Ψαριανό...
Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός ζήτησε την άμεση παραίτηση Κουβέλη από την προεδρία του κόμματος ενώ κατήγγειλε όλους όσοι είδαν φως και μπήκαν όπως ο... φίλος του ο Χρήστος, ο Μαχαίρας.
Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στον «Βήμα Fm», ο Ψαριανός εξέφρασε την άποψη ότι ο Κουβέλης «όφειλε να είχε ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος».. 
και καταλόγισε ευθύνες στον Κουβέλη και τον στενό πυρήνα της ομάδας που τον περιβάλλει ...
Απαντώντας στις ευθείες βολές Ψαριανού ο Χρήστος Μαχαίρας  -και παρεμβαίνοντας στον Βήμα Fm  επι προσωπικού  («μπήκε από το παράθυρο μόλις είδε φως στη ΔΗΜΑΡ»)- είπε χαρακτηριστικά:
«Δεν υπήρχε κανένα φως γιατί ο Ψαριανός είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες. Τώρα κάνουμε αγώνα για να ξαναβάλουμε φως», σχολίασε αιχμηρά ο Μαχαίρας.
Στη συζήτηση παρενέβη  εκ νέου ο Ψαριανός, λέγοντας ότι δεν εξύβρισε κανέναν.
«Κατακεραύνωσα και θα το ξανακάνω τις απαράδεκτες πολιτικές που οδήγησαν τη βάρκα μας σε ναυάγιο», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι  «αγαπά και νοιάζεται τον Φώτη Κουβέλη, το Χρήστο Μαχαίρα αλλά και το κόμμα» που... έφτιαξε μαζί με άλλους πέντε ανθρώπους.

Υ.Γ Ελέγχονται οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μαχαίρα να επιστρέφει (απηυδισμένος από τα εσωκομματικά της ΔΗΜΑΡ) στο συγκρότημα του Μπόμπολα, ως σύμβουλος έκδοσης του «Εθνους».