ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Eξαλλος ο Βρυώνης άρχισε τις απολύσεις διευθυντών στο κανάλι «Ε»

Βρυώνης - Φυντανίδης τον περασμένο Σεπτέμβριο
Γκρίνιες, παραιτήσεις και απολύσεις στο νεοσύστατο κανάλι... Εθνικής Εμβέλειας

Φανερή είναι πλέον η έλλειψη έµπειρων διευθυντικών στελεχών στο κανάλι «Ε». Οι απαιτήσεις ενός ενηµερωτικού καναλιού πανελλαδικής εµβέλειας είναι τελείως διαφορετικές από ό,τι των περιφερειακών σταθµών, µε αποτέλεσµα οι καβγάδες να είναι στην ηµερήσια διάταξη. Ο µεγαλοµέτοχος του καναλιού, Φίλιππος Βρυώνης, είναι έξαλλος µε την κατάσταση και απειλεί µε απολύσεις όσους δεν προσαρµόζονται στις εντολές. Εσχάτως δηµιουργήθηκε νέος πονοκέφαλος, καθώς παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης, ∆ηµήτρης ∆εµεσούκας, ενώ η διοίκηση, για λόγους οικονοµίας,
αποφάσισε η πρωινή εκποµπή του Ν. Νικολόπουλου να είναι µαγνητοσκοπηµένη...
Σχόλιο "Ps": Οι δικές μας πληροφορίες δεν είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του παραπάνω δημοσιεύματος (αναδημοσιεύεται από το apospasma.gr), αλλά κάνουν λόγο επίσης, για έναν άνθρωπο αυταρχικό που απολύει για "ψύλλου πήδημα", όποιον δει στους διαδρόμους και... δεν "του αρέσει η φάτσα του" (όχι του Μένιου του Φουρθιώτη -που εικονίζεται στην φώτο την περίοδο που "μανατζάριζε" την εθνική μας πορνοστάρ- η φάτσα...είναι ωραία !).
Οι πενιχρές απολαβές γίνονται με το σταγονόμετρο, αφού ο Βρυώνης φέρεται ιδιαίτερα..."σφιχτός". Και πέρα από την ανεπάρκεια των στελεχών που αναφέρει (...για τους δικούς του λόγους) το δημοσίευμα, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα για αρχισυντάκτες και διευθυντές που καλούνται να πολεμήσουν τα κανόνια...με "σφεντόνες".Μιας και ο επιχειρηματίας για να μην πληρώσει επαγγελματίες δημοσιογράφους, αρκείται στο να βουλώνει τρύπες στις παραγωγές με "ασκούμενους" και μάλιστα όσο το δυνατόν λιγότερους γίνεται .
Φαίνεται ότι όταν ο επιχειρηματίας αγόραζε την άδεια εθνικής εμβέλειας του 902 TV, για να φτιάξει κανάλι που θα εκπέμπει...πανελλαδικά, μέσα από τις εγκαταστάσεις του επίσης δικού του EXTRA 3(;), δεν θα είχε ακούσει την παροιμία: "Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν επιδέξιους κ...ους"!
Και οι λίγοι έμπειροι πρώην εργαζόμενοι του...γειτονικού ALTER που στελέχωσαν σε μεγάλο βαθμό το E CHANNEL, όσο φιλότιμες προσπάθειες και εάν κάνουν...δεν αρκούν για να φέρουν την άνοιξη !
- pressarismenos
- η φωτογραφία είναι από το matrix24