ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Οι σερβιτόροι του Κοπελούζου και η βεντέτα Μηταράκη - Φιλιππάκη

Για χυδαία επίθεση Μηταράκη έκανε λόγο η εφημερίδα «δημοκρατία» που απάντησε με πρωτοσέλιδο της στον υφυπουργό με το «εξυπηρετικό ύφος» ο οποίος απειλεί με αγωγές και μηνύσεις και τον εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη. Μάλιστα η εφημερίδα καλεί τον πρωθυπουργό να απολύσει τον Νότη Μηταράκη!
Η επίθεση Μηταράκη έγινε με αφορμή δημοσίευμα της, σύμφωνα με το οποίο σε δεξίωση του Δημήτρη Κοπελούζου κάποιες κυρίες, που δεν τον αναγνώρισαν, φέρεται να τον αντιμετώπισαν ως σερβιτόρο.
 Αν και το ρεπορτάζ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, απλώς μετέφερε τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο υφυπουργός «θίχτηκε», κάνοντας λόγο για συστηματικότατη προσπάθεια προσβολής της προσωπικότητάς του. Σε μια προσπάθεια μάλιστα να γίνει πειστικός, κατέφυγε σε ψεύδη και αστήρικτα «σενάρια», αναφερόμενος σε.. «αφόρητες πιέσεις» που δέχτηκε κατά το παρελθόν. Φυσικά αυτά, λέει η εφημερίδα, υπάρχουν μόνο στη φαντασία του Ν. Μηταράκη, ο οποίος -απορίας άξιον είναι πώς παραμένει ακόμα στη θέση του- αναζητεί δικαιολογίες για να να καλύψει την ανεπάρκεια και την αποτυχία του στο κρίσιμο πόστο του υφυπουργού Ανάπτυξης.
Η πραγματικότητα είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι ο Μηταράκης, μην αντέχοντας την έντονη πολιτική κριτική και τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για το ανύπαρκτο έργο και τις επιλογές του ως υφυπουργός, νόμισε ότι βρήκε την ευκαιρία για να κάνει μια κίνηση εντυπωσιασμού και διάσωσης του εαυτού του.