ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Τι είπε ο Καψερός;

Πανευτυχής σήμερα ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης (τίτλος κι αυτός - εφευρέθηκε για τον Π. Καψή μάλλον λόγω ανικανότητας του αρμόδιου υφυπουργού Κεδίκογλου να μοιράσει δυο γαϊδουριών άχυρο) που κατάφερε να μεταδώσει Πρωινή Ενημέρωση η ΔΤ, συνεντευξιαζόταν από δω και από κει.
Σε κάποια από τις συνεντεύξεις του,  στον «Βήμα fm»,  στριμώχτηκε από τον δημοσιογράφο για την καταγγελία που έγινε στο ΣΕΠΕ για «μαύρη εργασία»  προσωπικού χωρίς συμβάσεις και άρχισε να λέει απίστευτες δικαιολογίες, χωρίς δε να έχει κανένα λόγο να το κάνει.
Αφού ισχυρίστηκε ότι κάνουν πρόγραμμα με λίγους που έχουν συμβάσεις και επιτέθηκε στην ΕΣΗΕΑ, κατέληξε στην ατάκα που θα μπορούσε να αποτελέσει και νούμερο επιθεώρησης: «Για ποιες.. συμβάσεις μου μιλάτε; Μήπως αυτοί που μεταδίδουν πρόγραμμα επί δύο μήνες τώρα από το κατειλημμένο κτίριο της Αγίας Παρασκευής έχουν συμβάσεις;»
Μένει άγαλμα ο δημοσιογράφος: «Μα αυτοί είναι απολυμένοι κ. υπουργέ…» Λες και δεν το ήξερε ο κ. υπουργός, αλλά έτσι λέμε και καμιά μπαρούφα (μήπως θα ήταν η πρώτη;) για να περνάει η ώρα…
- matrix24