ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Οι ανακοινώσεις του WC και τα νέα τρικ Ψυχάρη με τη μισθοδοσία

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι στον ΔΟΛ καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ανάμεσα στους εργαζόμενους ότι έρχονται νέες περικοπές σε μισθούς και προσωπικό. Οι περαιτέρω συγχωνεύσεις τμημάτων, τόσο σε δημοσιογραφικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, είναι δεδομένες και έχουν σχεδιαστεί ήδη από τους προϊσταμένους.
Την ίδια ώρα ο Σταύρος Ψυχάρης, δεδομένης της οικονομικής στενότητας και της έλλειψης ρευστού, προχωρά σε νέα κόλπα με την μισθοδοσία στη Μιχαλακοπούλου. Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ ειδοποιήθηκαν ότι ο μισθός Ιουνίου θα τους καταβληθεί με καθυστέρηση 20 ημερών (στις 19 Ιουλίου) αλλά θα πληρωθούν την Δευτέρα το επίδομα αδείας. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ανακοίνωση, όπως και τις προηγούμενες φορές, αναρτήθηκε έξω από τις τουαλέτες των..
ορόφων της Μιχαλακοπούλου, γεγονός το οποίο ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης -όπως γράφει το enimerosi24-  είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτο. Μάλιστα ο Καρακούσης είχε δεσμευθεί προσωπικά ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο με τις ανακοινώσεις του WC.
Προφανώς ο Ψυχάρης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό στο να αδειάζει τους διευθυντές του...

Διαβάστε τι έγραφαν στις 28 Μαΐου zoornalistas: «Αναδιάρθρωση» στον ΔΟΛ με συγχωνεύσεις και μαζικές απολύσεις...