ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τι κρύβει η κόντρα(;) Θωμόπουλου - Γιακουμή στην ΕΡΤ

Μιλούν για κόντρα Θωμόπουλου - Γιακουμή στην ΕΡΤ, αλλά όσοι γνωρίζουν εκ των έσω τα πράγματα τίποτα πραγματικά δεν συμβαίνει. Ή μάλλον συμβαίνει, αλλά αφορά την πλευρά του συντάκτη.
Ο Γιακούμης, από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην Αγ. Παρασκευή δεν είχε αντικείμενο εργασίας και προσπάθησε ο τότε διευθυντής ειδήσεων Κογιάννης να τον τοποθετήσει στη θέση του σχολιαστή για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Φεύγοντας ο Κογιάννης από το πόστο του και μέχρι να έρθει ο σημερινός διευθυντής ειδήσεων, πλασαρίστηκε χωρίς να του το ζητήσει η γενική διεύθυνση σε ρόλο συντονιστή του ρεπορτάζ. Με την έλευση Θωμόπουλου και την ανασυγκρότηση του πολιτικού ο Γιακουμής ήταν, εκ των πραγμάτων περιττός, αφού συντάκτες για.. να καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν και περίσσευαν.
Σήμερα, λοιπόν, ο συντάκτης προσπαθεί να σηκώσει το θέμα υπέρ του για να καλύψει την θέση του στο ραδιομέγαρο. Έχει βάλει, ετσι, λιτούς και δεμένους προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις στον Λιάτσο και να τον επαναφέρουν στο δελτίο για να δικαιολογήσει την παραμονή του. Τόσο απλά...

ΕΡΤακιας