ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Νέα απόπειρα (για έκδοση εφημερίδας) από τον Μάκη


** Παρά το γεγονός ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει «ατυχήσει» στον τομέα της έκδοσης εφημερίδων (VETO κλπ) δεν το βάζει κάτω. Αυτό βέβαια υπό την αίρεση ότι αληθεύουν οι πληροφορίες που τον θέλουν να συζητάει το ενδεχόμενο έκδοσης εβδομαδιαίας -αποκαλυπτικής λέει- εφημερίδας. Ο Δημοσιογράφος θα έχει αρωγό και συνεργάτη σε αυτή την προσπάθεια τον Κώστα Χαρδαβέλλα ενώ την επιθυμία του να συμμετάσχει στην απόπειρα (όχι αυτοκτονίας) έχει εκφράσει και ο Γιώργος Τράγκας.

** Παρεμπιπτόντως ο Τριανταφυλλόπουλος μετά τη μετονομασία του καναλιού Body in Balance σε ZOOM θα έχει το δικό του πρόγραμμα ονόματι GR που θα μεταδίδεται από τη συγκεκριμένη συχνότητα και απο..
άλλα 25 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα. Ετσι το πρόγραμμα του GR μαζί με τις εκπομπές "Zούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" θα μεταδίδεται -εκτός του Διαδικτύου- και από τις συμβατικές τηλεοπτικές οθόνες.

** Και μιας και αναφερθήκαμε σε Μάκη, διαδίκτυο και τηλεόραση, η webtv του Πρώτου Θέματος και του protothema.gr είναι γεγονός. Το ΘΕΜΑtv είναι από την περασμένη εβδομάδα στον «αέρα» με δελτία ειδήσεων (τρεις φορές την ημέρα). Σταδιακά θα προστεθούν στο διαδικτυακό πρόγραμμα του ΘΕΜΑtv και άλλες ενημερωτικές εκπομπές. Ο έμπειρος Πέτρος Κατσάκος στις 9.30 το πρωί θα παρουσιάζει εκπομπή με τη θεματολογία που κυριαρχεί στον ελληνικό τύπο ενώ η ομάδα του εξωτερικού δελτίου στις 10.15 θα «σερφάρει» στα κυριότερα διεθνή πρακτορεία. Την ενημερωτική ζώνη θα συνοδεύσουν προσεχώς και εκπομπές ψυχαγωγικού και θεματικού περιεχομένου.