ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Με την ανοχή της Αστυνομίας αλωνίζουν οι θρασύδειλοι χρυσαυγίτες στον Αγιο Παντελεήμονα


Επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφο του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ τραυματίζοντάς τον

Eπίθεση από τραμπούκους χρυσαυγίτες δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του «ΣΚΑΪ», Μιχάλη Τεζάρης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ο Μ. Τεζάρης έκανε ρεπορτάζ για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών που -μαζί με «αγανακτισμένους πολίτες» και άλλα φασιστοειδή- κατέστρεφαν καταστήματα αλλά και σπίτια αλλοδαπών, όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα εξαγριωμένων φασιστών, επειδή θέλησε να τραβήξει φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο.
Τα μέλη της φασιστικής ομάδας τον χτύπησαν στο κέφαλι τραυματίζοντάς τον ενώ έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ακόμη και την δημοσιογραφική του ταυτότητα.
Εκτός από την επίθεση των θρασύδειλων χρυσαυγιτών, καταγγέλεται  η στάση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των επιθέσεων εναντίον των κατοίκων της περιοχής, όχι μόνο δεν έκαναν καμία προσαγωγή τραμπούκων της «Χρυσής Αυγής» αλλά άφησαν..τους χρυσαυγίτες ανενόχλητους να καταστρέφουν. Οι αστυνομικοί βέβαια έκαναν και τα «στραβά μάτια» όταν οι φασίστες προπηλάκιζαν και γρονθοκοπούσαν τον δημοσιογράφο Τεζάρη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την επίθεση κατά του δημοσιογράφου του ραδιοσταθμού «ΣΚΑΪ», Μιχάλη Τεζάρη και καταγγέλλει ότι το γεγονός αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και της χειραγώγησης της ενημέρωσης.