ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δύο χρόνια πάλευε ο Σταύρος να τον διώξει...


Τι κρύβεται πίσω από τη συνεργασία του Παντελή Καψή με τον Μπόμπολα - Οι φήμες για το mega και ο ρόλος του Ψυχάρη 

Αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας του Παντελή Καψή με το «ΕΘΝΟΣ» πύκνωσαν τα σενάρια για ταυτόχρονη ένταξή του και στο Mega. Μάλιστα την Κυριακή τα σχετικά δημοσιεύματα κατείχαν περίοπτη θέση στις μιντιακές σελίδες των εφημερίδων.
Προφανώς η πλευρά Μπόμπολα, αν δεν το επιδιώκει, σίγουρα δεν θα είχε αντίρρηση στην είσοδο του Παντελή Καψή στο κανάλι.
Το θέμα όμως, αλλά και το ενδιαφέρον εστιάζεται στον έτερο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του καναλιού Σταύρο Ψυχάρη.
Στη Μιχαλακοπούλου εκφράζουν την απορία τους για την φημολογία και ειδικά για τα όσα ακούγονται σχετικά με το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ ότι προορίζεται για υψηλή επιτελική θέση στο Mega.
Συγκεκριμένα, στελέχη του συγκροτήματος που συνομιλούν με τον Σταύρο Ψυχάρη αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Δύο χρόνια πάλευε με κάθε τρόπο ο Σταύρος να τον διώξει, έφτασε στο σημείο να..κάνει προσωπικές επαφές για να μπει στη κυβέρνηση ο Παντελής και να φύγει από το ΔΟΛ και τελικά όταν πλέον η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο δεν δίστασε να του δώσει μισό εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση για να απαλλαχτεί από την παρουσία του και θα συμφωνήσει να πάει στο Mega και μάλιστα σε επιτελική θέση»;
Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και επειδή στον χώρο των media όλα γίνονται, ας αφήσουμε τον χρόνο να απαντήσει για το τι τελικά θα συμβεί!
-enimerosi24