ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Κόλαση» στο συγκρότημα του Μπόμπολα


Είναι αδιανόητο η Αστυνομία να παίρνει εντολές από τους εργοδότες και να απειλεί απεργούς με συλλήψεις

Νέα αναστάτωση στο συγκρότημα Μπόμπολα με την αστυνομία να παρεμβαίνει, παίρνοντας εντολές από τους εργοδότες στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
Οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm, κατήγγειλαν ότι ενώ βρίσκονταν σε επίσημη απεργία, με απόφαση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), μετά από εντολή της εργοδοσίας και χωρίς εισαγγελική παρουσία, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν χθες βράδυ στο κτίριο και με βίαιο τρόπο τους έβγαλαν έξω.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις Μπόμπολα τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο η Ελληνική Αστυνομία να παίρνει εντολές από τους εργοδότες και να απειλεί τους εργαζόμενους με συλλήψεις. Για τα πρωτοφανή γεγονότα και τις εξωφρενικές πρακτικές των αφεντικών του «Πήγασου»,..
η Πόπη Χριστοδουλίδου γράφει στο Πειρατικό :
Ο Φώτης Μπόμπολας ξανά προς τη δόξα τραβά, διατάσσοντας ο ίδιος, η σύζυγος του και οι διευθυντές του (Τσεκούρας, Μπραουδάκης και Σιωζοπούλος) τους αστυνομικούς να πετάξουν έξω από το κτίριο τους απεργούς τεχνικούς της ΕΤΕΡ στον ραδιοσταθμό SENTRA (όπως και έγινε). Ο Φώτης και η παρέα του απείλησαν και τον τεχνικό βάρδιας, που έχει μείνει μέσα ως προσωπικό ασφαλείας ή να εργαστεί με το ζόρι ή να φύγει και να αφήσει τους τεχνικούς απεργοσπάστες, που έχει φέρει το αφεντικό να λειτουργήσουν τον σταθμό. Λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ οι σεκιουριτάδες του αφεντικού του "Πηγασου" έβγαλαν με το ζόρι έξω τον τεχνικό και προφανώς, ο μεγαλοεκδότης, ο κύριος "κάντο οπως οι ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ" θα λειτουργήσει τον σταθμό με τεχνικούς που έφερε και έσπασαν την απεργία και με όσους δημοσιογράφους από Goal δέχτηκαν να δουλεύουν δωρεάν... Το προεδρείο της ΕΤΕΡ και οι τεχνικοί του SentraGoal μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μηνύσεις...