ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Το ραβασάκι του Δημήτρη Τρίμη στη Μάνια


Οι πληροφορίες έφτασαν στην Ακαδημίας 20 και αφορούσαν τα πεπραγμένα ή μάλλον τις παραλείψεις της Πρόεδρου και Διευθύνουσας Σύμβουλου της εταιρείας «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ» Μάνιας Τεγοπούλου: η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας δεν στέλνει καταστάσεις στο ταμείο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για τους δημοσιογράφους της εφημερίδας που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Τρίμης και οι λοιποί του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Συντακτών της Αθήνας, αφού επιβεβαίωσαν το αληθές των πληροφοριών αποφάσισαν να εγκαλέσουν (με επιστολή τους) την Μάνια ζητώντας της να τηρήσει τη νομιμότητα και να προβεί στην άμεση αποστολή των καταστάσεων ασφάλισης. Εξ άλλου η Μάνια είναι υποχρεωμένη από το νόμο να στέλνει καταστάσεις στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ... Το ραβασάκι..
του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ προς την Μάνια είναι λιτό και περιεκτικότατο:
«Κυρία Τεγοπούλου,
Πληροφορηθήκαμε ότι δεν στέλνετε καταστάσεις στο ταμείο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για τους συναδέλφους δημοσιογράφους, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς δεν τους έχετε καταβάλει τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές τους.
Ζητούμε να τηρήσετε τη νομιμότητα και να προβείτε στην άμεση αποστολή των καταστάσεων ασφάλισης των συναδέλφων, όπως υποχρεούστε από το νόμο.»...