ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ποιός φοβάται την Αριστέα Μπουγάτσου;


Την λεηλασία του αρχείου της στην Ελευθεροτυπία καταγγέλλει η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου, γνωστή για τα αποκαλυπτικά της ρεπορτάζ στην εφημερίδα της Μίνωος. Το αρχείο της Μπουγάτσου περιελάμβανε έγγραφα σημαντικών υποθέσεων τα οποία μάζευε επί χρόνια. Με επιστολή της στο μπλογκ του εκπροσώπου των συντακτών της Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και του enet.gr, Πάνου Σώκου, η δημοσιογράφος γνωστοποιεί το «περιστατικό» και αναφέρει συγκεκριμένα:
«Την Κυριακή -29 Ιουλίου 2012-ανακάλυψα πώς λεηλατήθηκε κυριολεκτικά αλλά και επιλεκτικά το μέρος απο το αρχείο μου που είχα αφήσει στην 'Ε' και περιελάμβανε έγγραφα σημαντικών υποθέσεων τα οποία μάζευα επί χρόνια. Η ντουλάπα δεν ήταν παραβιασμένη αλλά βρέθηκε ξεκλείδωτη, τα δε αρχειοθετημένα έγγραφα είχαν ψαχθεί προφανώς επι ώρες καθώς απ' αυτά αφαιρέθηκαν κυρίως στοιχεία λογαριασμών που βρίσκονταν σε πολλλούς φακέλους. Μάλιστα, όποιος ή όποιοι υπαίτιοι, μετά την πράξη τους, αφου συγκέντρωσαν απο κοντινά αλλά και απομακρυσμένα γραφεία άλλων συναδέλφων άσχετα έγγραφα,τα απόθεσαν πάνω απο το λεηλατημένο αρχείο για να καλύψουν το.. πλιάτσικο.»