ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μετά τα εξώδικα και τις μηνύσεις ο Μαρινάκης επέστρεψε στους Αλαφούζους το ποσοστό του στον ΣΚΑΪ

Επειτα από πολλές διακυμάνσεις έλαβε τέλος η επιχειρηματική συνύπαρξη του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον όμιλο Αλαφούζου. Ο εφοπλιστής έλυσε τη συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζου, αποχωρώντας από το μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΪ. Ο Μαρινάκης επέστρεψε στους Αλαφούζους το 13% που κατείχε στο Φάληρο έναντι περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Η συνεργασία στο Φάληρο ήταν πάντα προβληματική ενώ ο προεδρος του Ολυμπιακού με εξώδικό του, πριν από ενάμισι μήνα, είχε εκφράσει την πλήρη διαφοροποίησή του από εκείνες τις επιλογές και τις τακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που εκθέτουν τον ΣΚΑΪ και έχουν αρνητικό αντίκτυπο το μετοχικό σχήμα του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο Β. Μαρινάκης τότε έκανε λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας ενώ στρεφόταν κατά της διοίκησης και του ειδησεογραφικού τμήματος κατηγορώντας τους για μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
Επίσης ο εφοπλιστής είχε υποβάλει και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστου Παναγόπουλου και
..Μπάμπη Παπαδημητρίου (τους έψαχναν οι αστυνομικοί στα πλαίσια του αυτοφώρου) και συγκεκριμένα για αναπαραγωγή συκοφαντικών δημοσιευμάτων από τα ηλεκτρονικά Μέσα του ΣΚΑΪ -(σε είδηση για την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, αναγνώστης έγραψε σχόλιο όπου αναφερόταν στον Β. Μαρινάκη συνδέοντας τον άμεσα με τα στημένα παιχνίδια).

Υ.Γ: Ο μόνος Ομιλος media με τον οποίο φαίνεται (και θέλει) να έχει σχέση τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη.