ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Αποχώρησαν οι Ράπτης και Κουρτάκης από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»


«Mε απολύτως φιλικό και συναινετικό τρόπο» χώρισαν οι δρόμοι του δημοσιογράφου Χρήστου Ράπτη με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Οι λόγοι, όπως τους αναφέρει o ίδιος σε άρθρο του, δεν έχουν να κάνουν με προστριβές ή αντιπαραθέσεις. Αλλά με το γεγονός, όπως λέει, ότι η ενασχόληση του με το σάιτ iefimerida.gr, το οποίο διαγράφει εδώ και ενάμιση χρόνο μια σημαντική πορεία στο χώρο του διαδικτύου, δεν του επιτρέπει πλέον να ανταποκριθεί χρονικά στις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει. Ο Ράπτης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του Πρώτου Θέματος και, όπως αναφέρει, για αυτόν «τέλειωσε ένα συναρπαστικό ταξίδι οκτώ ετών που συνόδευσε την γέννηση της πιο πετυχημένης εφημερίδας της τελευταίας εικοσαετίας στην Ελλάδα και την πορεία της ως την κορυφή όπου παραμένει μέχρι σήμερα».
Από την εφημερίδα της Αποστόλου Παύλου, στο Μαρούσι, αποχώρησε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης προκειμένου να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις νέες εκδοτικές του δραστηριότητες. Θυμίζουμε ότι ο Κουρτάκης..
θα είναι εκδότης –διευθυντής στην καινούργια εβδομαδιαία εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου με τον τίτλο «Παραπολιτικά» και η οποία θα έρθει να προστεθεί στα άλλα μέσα του ομίλου που στήνει ο δημοσιογράφος με την (οικονομική) βοήθεια γνωστού εφοπλιστή.