ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Κυκλοφορεί (ξανά) το Σάββατο η «Ελευθεροτυπία - απεργιακή έκδοση των εργαζομένων»

«Νέο απεργιακό φύλλο» προαναγγέλλει η Συντακτική Επιτροπή που έχει εκλεγεί για να συντονίζει την έκδοση απεργιακών εκδόσεων της Ελευθεροτυπίας.
Το φύλλο θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο (23 Ιουνίου) και -όπως αναφέρει η Επιτροπή- σε αυτό θα υπάρχουν νέες... φιλικές συμμετοχές συνεργατών (πανεπιστημιακών, λογοτεχνών κ.α.).
Η «Ελευθεροτυπία - απεργιακή έκδοση των εργαζομένων» που κυκλοφόρησε παραμονή των εκλογών της 17ης Ιουνίου, έφτασε στις 36.000 φύλλα και οι συντελεστές της θεωρούν ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, αφενός διότι πολύς κόσμος δεν γνώριζε ότι θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα διαφημιστικής δαπάνης και αφετέρου διότι η κυκλοφορία κυριακάτικων φύλλων το Σάββατο δημιούργησε πρόσθετο σοβαρό ανταγωνισμό
Η Συντακτική Επιτροπή (Γιάννης Τριάντης, Βαγγέλης Δεληπέτρος, Χρήστος Ζέρβας, Γιώργος Τζεδάκις, Χρήστος Μέγας) επισημαίνει ότι οι απεργοί εργαζόμενοι της «Ε» συνεχίζουν να διεκδικούν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και να υπενθυμίζουν ότι αυτοί αποτελούν την ψυχή της «Ελευθεροτυπίας».