ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μύλος με το «plan b» (την κωλοτούμπα δηλαδή) του Καμμένου


Μύλος με το έγγραφο (plan b) των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την επιστολή Καμμένου δηλαδή στον Παπούλια ότι το κόμμα του θα παράσχει ανοχή σε κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜ.ΑΡ., αν αναφερθεί πως συντρέχουν εθνικοί κίνδυνοι για την Ελλάδα. Ο Καμμένος και οι βουλευτές από τηλεοράσεως έκαναν λόγο για πλαστογραφία, η Προεδρία της Δημοκρατίας όμως επιμένει και επιβεβαιώνει την ύπαρξη του εγγράφου.
Ως εθνικούς κινδύνους θεωρεί ο Καμμένος και ζητάει να ενημερωθεί, αν υπάρχει θέμα άμεσης χρεοκοπίας της χώρας ή αν υπάρχει κίνδυνος στα εθνικά ζητήματα ή αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης των τραπεζών. Ο Καμμένος, σύμφωνα με το έγγραφο ζητάει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης και τον έλεγχο της ΕΔΕΥ (εταιρεία που συστάθηκε για την διαχείριση των υδρογονανθράκων της χώρας) προκειμένου να..στηρίξει συγκυβέρνηση «για συγκεκριμένο διάστημα ολίγων μηνών».