ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιώργος Νταλάρας: Μάγκας ή απρόσεχτος;

Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι τα γιαούρτια στο Ιλιον τα έριξαν αγανακτισμένοι «φαν» του Τζίμη Πανούση


Παραθέτουμε δύο απόψεις για τα επεισόδια εις βάρος του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα στη συναυλία στο Ιλιον που ομολογουμένως μας «χάλασαν» και μας ξένισαν παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε και την καλύτερη γνώμη για τα πεπραγμένα του καλλιτέχνη και των κοντινών του προσώπων.
Η μία λοιπόν άποψη είναι του Κώστα Γιαννακίδη που σε άρθρο του στο citi-zen.gr κάνει λόγο για μαγκιά του Νταλάρα ο οποίος παρά τις καρέκλες, τα γιαούρτια και τους καφέδες που εκτοξεύονταν εναντίον του παρέμεινε στη σκηνή αρνούμενος «να υποχωρήσει μπροστά στην ανώνυμη αλητεία, στον άθλιο τσαμπουκά που θέλει να ιδιοποιηθεί τον χαρακτηρισμό της δίκαιης οργής για να διεκδικήσει αποδοχή».
Η άλλη είναι του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου στη LiFO o οποίος αφου επισημαίνει το γεγονός ότι μπήκαμε στην κόλαση της αυτοδικίας και της βαρβαρότητας καθώς όπως λέει «κοινωνία που πεινά και στριμώχνεται γίνεται επικίνδυνη και πρώτα επιτίθεται στα (αμφιλεγόμενα) σύμβολά της και μετά τρώει τις σάρκες της». Ο Τσαγκαρουσιάνος ωστόσο αναρωτιέται:
«Ο Νταλάρας δεν ήξερε ότι σε έναν κόσμο που πεινά πρέπει να προσέχεις διπλά όταν μιλάς; Ιδίως όταν έχεις διαπλακεί με όλα όσα υποτίθεται κρίνεις; (τους πολιτικούς, την πλουτοκρατία, την μεγάλη ζωή, την εξουσία;). Κι όταν είναι νωπή ακόμα η μεγάλη συζήτηση για τις «εθνικές σου προσφορές» και το πόσο δωρεάν είναι οι δωρεάν συναυλίες σου;»

Υ.Γ: Ελέγχονται ως ανακριβείς οι φήμες ότι τα γιούρτια εναντίον του Νταλάρα τα εκτόξευσαν αγανακτισμένοι οπαδοί του Τζίμη Πανούση.