ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Θερινό Σχολείο στην Κεφαλονιά για τα (ψηφιακά) Μέσα

Ενας τέλειος συνδυασμός γνώσης και φυσικού περιβάλλοντος: Το Θερινό Σχολείο στην Κεφαλονιά, με θέμα «Διοίκηση των μέσων ενημέρωσης» και έμφαση στα νέα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 22 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2011.
Το Θερινό Σχολείο έχει οργανωθεί από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Τμήματα: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Τεχνολογίας Ηχου και Μουσικών Οργάνων), με τη συνεργασία του Πάντειου Πανεπιστήμιου (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού) και του University of Stirling, Σκοτία (Department of Film, Media & Journalism). Συμμετέχει επίσης το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης).
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχης λήγει στις 4 Αυγούστου 2011 και ο τρόπος λήψης και κατάθεσης των αιτήσεων μπορεί να γίνει τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του ιστοτόπου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (www.teiion.gr), όσο και ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις αιτήσεις: 26710-27311 (Γραμματεία Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας) και 210 9250280 (γραφεία Αθηνών).

-από τα Μ&Μ / Κ.Ε.