ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Κοτρώτσος: Δεν είμαι Μπόμπολας ή Αλαφούζος...

Στο «ανατρεπτικό» του μπλογκ ο Σεραφείμ Κοτρώτσος σε σημείωμά του και σε σχέση με το λουκέτο στις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ κάνει αναφορά στους zoornalistas αποδίδοντάς μας δηκτικά και κακεντρεχή σχόλια. Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε και να πούμε πάρα πολλά, αλλά (προς το παρόν) δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Αλλωστε μιλάνε μόνα τους τα σημειώματα του τέως εκδότη και νυν μπλόγκερ. Επίσης θα πρέπει πρώτα να λάβουμε το mail με την απάντηση που λέει ότι μας έστειλε για να μπορέσουμε να την αναρτήσουμε.
Παραθέτουμε το σημείωμα του Σ. Κοτρώτσου:

«ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
του Σεραφείμ Κοτρώτσου

Χαίρομαι που κάποια blogs αναπαράγουν σημειώματα της anatropi2020. Είναι σαν ένας αέρινος διάλογος και ένας άλλος κώδικας επικοινωνίας. Οφείλω, όμως, να επισημάνω πως ορισμένοι -ελάχιστοι είναι αλήθεια- επιχειρούν να.... διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να με προβοκάρουν σχετικά με την οικονομική αδυναμία μου να συνεχίσω την έκδοση των ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.
Επειδή δεν μπορώ να απολογούμαι γιατί δεν είμαι...Μπόμπολας ή Αλαφούζος, κι επειδή το ότι διατηρώ (επώνυμα, για να μην ξεχνιούνται κάποιοι...) αυτό το blog δεν ισοδυναμεί με το προπατορικό αμάρτημα, καλό θα ήταν να μιλάμε για την ουσία της κρίσης στα media και να μην βγάζουμε τα μάτια μας -προφανώς λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.
Όσο για τα δηκτικά σχόλια του blog zoornalistas, οφείλω να θυμίσω στους καλούς συναδέλφους ότι στο e-mail τους υπάρχει εδώ και δύο ημέρες απάντηση σε προηγούμενο κακεντρεχές σχόλιό τους. Δεν την ανάρτησαν ποτέ. Γιατί; Έτσι γίνεται ο διάλογος;»

Υ.Γ.: Η μπλογκόσφαιρα μας χωράει όλους!