ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σύναξη αξιωματούχων στην ημερίδα του «Αθήνα 9,84» για τα δημοτικά ΜΜΕ

Με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η Ημερίδα Εργασίας που διοργανώνει ο ΑΘΗΝΑ 9.84, με θέμα «Τα Δημοτικά Μ.Μ.Ε. - παρόν και μέλλον». Οι προσκεκλημένοι γνωστοί, εκλεκτοί και μη εξαιρετέοι. Ανάμεσά τους πολλοί υπουργοί, δήμαρχοι και δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα:
οι δήμαρχοι Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μπουτάρης και Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υφυπουργός Μεταφορών Σπύρος Βούγιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Σοφιανός, η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ελένη Πορτάλιου, ο επικεφαλής της παράταξης «Μένουμε Αθήνα» Γιώργος Αμυράς, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος και εκπρόσωποι Τύπου των πολιτικών κομμάτων.
Η έναρξη της Ημερίδας θα γίνει από την πρόεδρο του ΑΘΗΝΑ 9.84 Ρέα Γαλανάκη, η οποία θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, όπως επίσης χαιρετισμό θα απευθύνουν ο..Καμίνης και ο Μιχαλολιάκος. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής.