ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο Μικροπολιτικός και τα μαύρα «πλαίσια» του ανταγωνισμού




Φαίνεται πως ο Μικροπολιτικός των Νέων εζήλωσε τη δόξα των «ανυπόληπτων μπλογκς» - όπως τα αποκαλεί ο Τσαγκαρουσιάνος της LiFO.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι στις (κατά τα άλλα σοβαρές) σελίδες με τα παραπολιτικά των Νέων φιλοξενούνται εδώ και τρεις μέρες, κακεντρεχή σχόλια που «φωτογραφίζουν» συγκεκριμένους ανταγωνιστές – εκδότες του αφεντικού του ΔΟΛ.
Ο Μικροπολιτικός που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους σχόλια, διακρίνεται όπως όλοι λένε για το επίπεδό του (αν εξαιρέσεις κάποιες Αγιογραφίες του σε συγκεκριμένους υπουργούς), τα καλογραμμένα κείμενά του ενώ στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται και αρκετές αποκαλύψεις.
Κατά γενική ομολογία, τα μαύρα «πλαίσια» στον Μικροπολιτικό με τα κακογραμμένα σχόλια και τα ακαταλαβίστικα υπονοούμενα, προφανώς κατ΄εντολήν του εργοδότη του, δεν έχουν καμία θέση στη στήλη, την αδικούν κατάφωρα και κυρίως δεν αφορούν τους αναγνώστες της εφημερίδας.
Κάποιοι θα ισχυριστούν ότι το ίδιο έχει κάνει κατά καιρούς και η....ανυπότακτη εκδότρια της Ελευθεροτυπίας στέλνοντας διάφορα μηνύματα μέσα σε «πλαισιάκια» αλλά, όπως κάποιοι άλλοι θα απαντήσουν, αυτό έχει γίνει με εντελώς διαφορετική στόχευση και με αποδέκτες κυρίως κυβερνητικά στελέχη και δεν έχει να κάνει με προσωπικές αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς...