ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Ψηφιακό Βιβλίο - Συμφωνία του οίκου Mondadori με την GoogleΟ ιταλικός εκδοτικός οίκος Mondadori και η Google ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπέγραψαν συμφωνία βάσει της οποίας ο κατάλογος των τίτλων του ιταλικού εκδοτικού και δημοσιογραφικού ομίλου θα είναι διαθέσιμος παγκοσμίως σε ηλεκτρονική μορφή στο Google Books και το Google eBooks.
«Χάρη στο Google Books, οι αναγνώστες σε όλον τον κόσμο, θα μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν τα βιβλία Mondadori στο Google, και να δουν στο διαδίκτυο μια περιορισμένη προεπισκόπηση των κειμένων και να αποκτήσουν ένα φυσικό αντίγραφο μέσω των δικτυακών τόπων πώλησης ή από τις παραδοσιακές βιβλιοθήκες», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των δύο ομίλων.
Ο κατάλογος του ομίλου Mondadori, ο οποίος ελέγχεται από την.... εταιρεία Fininvest του ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, περιλαμβάνει πάνω από 10.000 τίτλους, ανάμεσα στους οποίους 1.600 που ήδη διατίθενται στο ebook.

-αναδημοσίευση από tovima.gr