ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Παραιτήσεις στον Αθήνα 9.84


ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Παραιτήσεων συνεχεια...
Ιός παραιτήσεων έχει προσβάλει τους δημοσιογράφους του Αθήνα 9,84. Μετά τις δημοτικές εκλογές έχουν υποβάλει την παραίτησή τους περισσότεροι από επτά δημοσιογράφοι. Ωστόσο, με βάση τον κανονισμό λειτουργίας, ναι μεν πρωτοκολλούνται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν (και) αποδεκτές από την υπάρχουσα διοίκηση του δημοτικού ραδιοφώνου.

Το Θέμα στον Flash;
Μετά την αποχώρηση της ομάδας του "Θέματος" από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Δημήτρη Κοντομηνά, είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των Αναστασιάδη - Καραμήτσου με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Εσχάτως, με αφορμή τη συνεργασία με το περιοδικό "Olive" των εκδόσεων Κυριακίδη, επανήλθε στο.... προσκήνιο το ενδεχόμενο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναβάθμιση FΜ Voice

Το FM Voice συμπληρώνει 4 χρόνια στα web ερτζιανά και αναβαθμίζεται. Από τις αρχές Νοεμβρίου, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της www.fmvoice.gr ανανεώθηκε και περιλαμβάνει περισσότερες εκπομπές, με νέους και παλαιούς συνεργάτες και με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένη και δυναμική ενημέρωση.

Προβληματισμός για το Κανάλι 1

Εντονα προβληματισμένος όσον αφορά το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι 1) εμφανίζεται ο νέος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Οπως αναφέρουν όσοι συνομιλούν μαζί του, το συγκεκριμένο ζήτημα θα βρεθεί στις άμεσες προτεραιότητές του.

Καμπάνια για το Ράδιο 9

Με τηλεοπτική διαφήμιση προσπαθεί να ενισχύσει τα νούμερα του ραδιοφωνικού του σταθμού Ράδιο 9 ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει την επάνοδό του στα Media. Και, στο πλαίσιο αυτό, επιχειρεί πολλές συμμαχίες.-πηγή Aξία

Έγκριση μεταβίβασης του Flash
Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ η μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96 από την Επιχειρήσεις Τηλεοπτικών & Ραδιοφωνικών Παραγωγών στην εταιρεία Ημεροσκόπος Εκδοτική του Πέτρου Κυριακίδη έναντι του ποσού των 200.200 ευρώ.

Κομματικός σταθμός και το “Ραδιο Άστυ”
Έλαβε τελικά τη βεβαίωση νομίμου λειτουργίας ο ραδιοφωνικός σταθμός “Ράδιο Αστυ” που έβαλε πρόσφατα λουκέτο στην επιχείρηση της ΕΕΤΤ ως “παράνομος”. Το ΕΣΡ έκρινε πως μπορεί να εκπέμπει από τη συχνότητα 90,6 καθώς ανήκει στο πολιτικό κόμμα του ΛΑΟΣ.
-πηγή typologies.gr