ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Στενοχωρημένος ο Σόμπολος...



Γενικόλογες αναφορές κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία για την κρίση που μαστίζει τα ΜΜΕ από τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο στη «συνέντευξη-σταθμό» που έδωσε στον Χάρη Ξύδη στο κανάλι Sport TV.
Ο Σόμπολος το μόνο που έκανε (για να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά του) ήταν να προβεί σε διαπιστώσεις και προβλέψεις για την αύξηση της ανεργίας στον κλάδο των δημοσιογράφων, τα λουκέτα που θα έρθουν, τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων κλπ κλπ. Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ δεν έκανε καμία πρόταση για το πώς η ΕΣΗΕΑ θα αντιμετωπίσει την κρίση στον χώρο των ΜΜΕ και το μόνο που μπόρεσε ήταν να εκφράσει την… στενοχώρια του, ευχόμενος να βρεθούν λύσεις για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο κλάδος!..
Υ.Γ. Η εκπομπή Betorium Press με τον Χάρη Ξύδη στο κανάλι Sport TV είναι... ενδιαφέρουσα καθώς εκτός των πολλών συνεντεύξεων με ανθρώπους του αθλητικού Τύπου, ξεναγεί τον τηλεθεατή στα γραφεία αθλητικών εφημερίδων παρουσιάζοντας απόψεις και θέσεις αθλητικογράφων που είναι «άγνωστοι» στο πλατύ (τηλεοπτικό) κοινό. Το μόνο αρνητικό είναι όταν η κριτική του Ξύδη κάποιες φορές αδικεί (χωρίς να έχει πρόθεση) συναδέλφους του λόγω ίσως ελλιπούς ενημέρωσης.