ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Οι απολύσεις στο ΕΘΝΟΣ, οι εγγραφές και τα μπάνια του προέδρου

Έβαλαν τα σορτς, πήραν τα μαγιό και έφυγαν. Άφησαν πίσω τέσσερεις απολυμένους από το Έθνος και πολλούς συναδέλφους που περίμεναν με αγωνία τις εγγραφές στο Σωματείο τους.

Αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης του ΔΣ την περασμένη Πέμπτη οι εγγραφές. Όμως, τα παρόντα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν, (και σωστά) να συζητηθεί προηγουμένως το θέμα της απόλυσης των τεσσάρων συντακτών του Έθνους και έκριναν ότι πρέπει ο Π. Σόμπολος, (πρόεδρος του Σωματείου αλλά και για πολλά χρόνια εργαζόμενος στον Πήγασο) να επικοινωνήσει με τον εκδότη κ. Φ. Μπόμπολα και τον Διευθυντή Θαν. Τσεκούρα.

Ο Σόμπολος, αφού έβγαλε ένα σύντομο λογύδριο «αν θέλετε απεργία να πάμε σε απεργία…» δέχθηκε απρόθυμα να κάνει τα τηλεφωνήματα και έδωσε τη σχετική εντολή στη γραμματέα του. Έφυγε, όμως, για να μιλήσει από το γραφείο του! Και γύρισε λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να μιλήσει αλλά ότι… «περιμένουμε να μας πάρουν»… Το θέμα έμεινε στον αέρα… (από ότι μάθαμε στην πραγματικότητα τον ίδιο τον Μπόμπολα ούτε καν τον ζήτησε- όπως δεν είχε ζητήσει να μιλήσει και με τον Λιακουνάκο στο Κέρδος).

Αλλά αντί να προχωρήσει η συζήτηση με τις εγγραφές, άνοιξε θέμα Γενικής Γραμματείας (με επιμονή συγκεκριμένων προσώπων) που κράτησε περίπου… τρείς ώρες. Μετά ο Σόμπολος την κοπάνησε γιατί ο άνθρωπος ετοιμάζεται για τις διακοπές του- και δεν πα να καεί ο κόσμος…
Όσο για τις εγγραφές; Ας περιμένουν. Σεπτέμβρη και βλέπουμε.

Την κατάσταση προσπάθησαν να σώσουν η αντιπρόεδρος Νανά Νταουντάκη και ο Γεν. Γραμματέας Αντ. Νταβανέλος. Πίεσαν τον Σόμπολο για συνεδρίαση την Παρασκευή αλλά ο πρόεδρος, παρ΄ ότι είχε συμφωνήσει, εξαφανίστηκε (καλά πόσο του χρειάζεται να ετοιμάσει τις βαλίτσες του;). Τη Δευτέρα η Α΄ αντιπρόεδρος συγκάλεσε συμβούλιο για σήμερα (ημέρα τακτικής συνεδρίασης) με θέμα τις εγγραφές.

Μόνο που η συνεδρίαση ματαιώθηκε γιατί δεν υπήρχε απαρτία. Παρόντες: Νταουντάκη, Νταβανέλος, Μαγιάση, Κουμπιάς, Πετραλιά. Ο Σόμπολος, ο Βλαβιανός και ο Ράμμος λείπουν με άδεια. Η Βιδάλη δεν μπορούσε να φύγει από τη δουλειά της. Και, εδώ το κερασάκι: ο Τσαλαπάτης και ο Κυρίτσης δεν εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση αν και… βρίσκονται στην Αθήνα - μάλιστα ο τελευταίος είχε παρκάρει προκλητικά το αυτοκίνητό του μπροστά στην ΕΣΗΕΑ.

Μπράβο παιδιά. Σε άξια χέρια βρίσκεται το Σωματείο. Αλλά…
Τώρα ξέρουμε όλοι- και μην κάνει κανείς παράπονα σε λάθος διεύθυνση.

από maxomenidimosiografia