ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΕΘΝΟΣ: Τόσα χρόνια κυνηγός, τώρα κυνηγημένος...

Περικοπών και απολύσεων συνέχεια στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου – Εδιωξαν και τον Τσαγκρή

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ βρίσκονταν ήδη σε διακοπές, οι εργαζόμενοι στον «Αγγελιοφόρο» έμαθαν ότι αν δεν συμφωνήσουν σε μειώσεις μισθών κατά 12,5% , η εργοδοσία θα προχωρήσει σε απολύσεις. Προβλέπεται μπουρίνι στον Θερμαϊκό…
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ σε διακοπές ο Νίκος Τσαγκρής. Ο γνωστός αρθρογράφος πάντως πληροφορήθηκε από τη διεύθυνση του «Εθνους» ότι η συνεργασία τους σταματάει.
ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, στο «Κυνήγι» ο Κρητικός κλήθηκε να αποδεχτεί μείωση αποδοχών κατά 50% κι αυτά με μπλοκάκι! Ο άνθρωπος αρνήθηκε και… απολύθηκε.
ΌΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ότι στη Μεταμόρφωση στις ειδικές εκδόσεις θα γίνει σφαγή. Ηδη ακούγονται φήμες και για το «Εθνος Σπορ» που όπως λένε απασχολεί «ένα στρατό και δίχως τα προσδοκώμενα αποτελέσματα».
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δηλαδή τα πρόσθετα περιοδικά τα οποία φορτώνουν οι εφημερίδες προκειμένου να διευρύνουν το αναγνωστικό κοινό να δείτε που στο τέλος θα γίνουν… εκατόμβες.
ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΛ, το σκέφτονται στην «Ελευθεροτυπία» και η VETO ήδη το ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αναστολή των εκδόσεων, κάτι που σημαίνει την αύξηση της στρατιάς των ανέργων κατά περίπου 20-25 άτομα.
ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ δεν την περίμενα τέτοια μικρότητα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο Γ. Παπαγιάννης δεν είναι της αισθητικής του Μεμή. Αλλά το όνομα του αναφερόταν στην προκήρυξη της Σέχτας. Δεν αναφερόταν στο… και άλλοι, ‘όπως έγραψε η ναυαρχίδα του ΔΟΛ.

Από τη Χριστίνα Αναστασίου /media / Αποκαλύψεις