ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Χαμός! Πλακώθηκαν στον Πόρο δημοσιογράφοι και σωματοφύλακες για το κανό του Γιώργου!


Aναδημοσιεύουμε από το kourdistoportocali

Αγριος χαμός, βρισίδι, παπαράτσι και τρελαμένοι σωματοφύλακες στον Πόρο.
Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ που είχε στηθεί στο νησί, με επικεφαλής μια κυριούλα που είχε χάσει το τόπι και πλακώνονταν διαρκώς με τους απεσταλμένους των εφημερίδων, ήταν απο μόνο του μια τουριστική ατραξιόν.

Η υπεύθυνη του γραφείου προσπαθούσε με τη βοήθεια των σωματοφυλάκων ν απομακρύνει τους φωτογράφους απο το ξενοδοχείο που έμενε ο Γιώργος αλλά και από τις παραλίες που ξεδιπλώνει τις αθλητικές του δεξιότητες.

Κι αυτό γιατί ο αθλούμενος-ιδιαίτερα με το κανό-Παπανδρέου αποτελεί απο μόνος του ένα πιο "εμπορεύσιμο" προιόν απο τον πρωθυπουργό Παπανδρέου.
Με τον ίδιο ζήλο που οι φωτογράφοι κυνηγούσαν τον καραμπιφτέκα Καραμανλή στην Ιο και στη Τήνο, κυνηγούν τώρα τον αθλητή πρωθυπουργό με το κίτρινο κανό.

Στον Πόρο λοιπόν έγινε χαμός καθώς κάποιοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι είχαν φροντίσει να κλείσουν δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Γιώργο και μπορούσαν να τον σημαδεύουν καλύτερα με τις μηχανές τους.

Οι σωματοφύλακές του, είχαν πάθει τη πλάκα τους. Οι μισοί πρόσεχαν μη βουλιάξει το κανό και οι άλλοι μισοί έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα για να μην περάσουν οι... παπαράτσηδες και οι απεσταλμένοι των εφημερίδων.

-"Δεν είσαι πολιτική συντάκτρια, δεν σ αναγωρίζω..."
ακουγόταν η κυρία του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ στις συντάκτριες του ελεύθερου ρεπορτάζ που επιχειρούσαν να προσεγγίσουν τον κολυμβητή μας, λες και ο πολιτικός συντάκτης είναι καμιά βαρβάτη ειδικότητα στην ξιπασμένη χώρα μας.

Απλά αυτούς τους "ελέγχει" το γραφείο τύπου μέσω της γνωστής ομερτά.

Αυτά κι άλλα πολλα ευτράπελα έγιναν στον Πόρο. Κάποια στιγμή άνδρες του Υγειονομικού προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε ταβέρνα που θα έτρωγε ο Γιώργος και οι καλεσμένοι του. Ο ταβερνιάρης τα πήρε στη κράνα και τους έδιωξε λέγοντάς τους
-"Αει να χαθείτε ρε. Αν θέλετε να φάει εδώ ο πρωθυπουργός, ξεκουμπιστείτε. Πηγαίνετε, ψάξτε αλλού..."

Η εικόνα ενός πρωθυπουργού που βρίσκεται διαρκώς σε διακοπές, ενώ η χώρα του βυθίζεται είναι κι αυτή μια ελληνική πατέντα...Σε κάνα δυο χρόνια είναι πολύ πιθανό, ένα άλλο γαλλικό περιοδικό να γράψει για τον "φαύλο πρωθυπουργό με το κανό"...