ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ποιος ενημερωτικός σταθμός οδεύει προς πλήρη αδρανοποίηση;


MΠΟΡΕΙ Η ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ του συμβολαίου στην Τατιάνα Στεφανίδου να έχει σηκώσει τον περισσότερο θόρυβο στην λεωφόρο Κηφισίας, αλλά δεν θα είναι το μοναδικό celebrity που αποχωρεί. Στις 15 του μηνός τελειώνουν οι συμβάσεις των Μικρούτσικου, Ψαριανού, Θεοφάνους, Φερεντίνου και λοιπών γνωστών προσώπων με τον ραδιοφωνικό Antenna και δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα επιστρέψουν όλοι τους τον Σεπτέμβριο. Οι ακροαματικότητες δεν ήρθησαν στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να επανεξετάζονται όλες οι πλουσιοπάροχες συμφωνίες των 6.000 και 7.000 ευρώ.

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ για 6 και 7 χιλιάρικα το μήνα, να καταγράψω ότι κάτι τέτοια τηλεοπτικού ύψους ποσά ενδέχεται να συμβάλλουν αποφασιστικά στην πλήρη αδρανοποίηση (για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση...) ενός άλλου ραδιοσταθμού με σχετικώς ενημερωτικό προφίλ... Θέλετε βαρέθηκε, θέλετε κουράστηκε, θέλετε εκνευρίστηκε, το μεγάλο αφεντικό πάντως δεν θέλει να τα πληρώνει άλλο αυτά τα λεφτά.

Από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη Μέσα & media / Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία