ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Προς πώληση η Espresso;

ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΠ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ


Αλλάζει για τέταρτη φορά χέρια η πολύπαθη καθημερινή εφημερίδα Espresso; Πληροφορίες θέλουν το ΔΝΤ της ΝΕΠ (βλέπε Λαυρέντης) να προσανατολίζεται, στα πλαίσια του γενικού ξεκαθαρίσματος που ξεκίνησε λίγα 24ωρα πριν, στο ξεφόρτωμα της ESPRESSO.
Η εφημερίδα φαίνεται να μπαίνει τρελά μέσα, όχι μόνο στο κυριακάτικο φύλλο της, αφού οι επιλογές της γνωστής Φιλιππινέζας είναι για τα μπάζα αλλά και στο καθημερινό της! Το μοναδικό μέχρι πρότινος κερδοφόρο ημερήσιο φύλλο, φαίνεται να πληρώνει τις επιλογές της προηγουμένης Διοίκησης, η οποία στα πλαίσια της υπερβολικής φιλοδοξίας της, το φόρτωσε με ένα ένθετο για το στοίχημα, το οποίο μπορεί να έδωσε φύλλα, από την άλλη όμως την μετέτρεψε σε άλλη μια ζημιογόνα έκδοση.
Έτσι, ο σοφός γέροντας, κατόπιν πιέσεων, φαίνεται να σκέφτεται να προχωρήσει στην πώληση του τίτλου, αφού σε αντίθεση με τα περισσότερα μέσα του, η ESPRESSO μπορεί πιθανόν, να βρει αγοραστή... Το σχέδιο του "ΔΝΤ" είναι η συρρίκνωση του, παρολίγον, νέου ΔΟΛ και η συγκέντρωση του σε λιγότερα αλλά πιο ελεγχόμενα μέσα.


αναδημοσίευση από www.makiavelis.blogspot.com