ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Απάντηση Τζίγγερ στην «ηρωική έξοδο του ρίψασπι» Βγενόπουλου



Με επιστολή που απέστειλε προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην σκληρή ανακοίνωση Βγενόπουλου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Τζίγγερ χαρακτηρίζει ως «ρίψασπι» τον Βγενόπουλο και ανάμεσα στα άλλα αναφέρεi:
«....Η σημερινή ανακοίνωση μανίφεστο του κ. Βγενόπουλου έρχεται σε επιβεβαίωση των όσων είχα προ ημερών αναφέρει περί «ηρωικής εξόδου».
Ο ρίψασπις κ. Βγενόπουλος «βγαίνει» όπως «μπήκε» από τον Παναθηναϊκό ακολουθώντας την προσφιλή γι’ αυτόν τακτική των ύβρεων και των προσωπικών επιθέσεων. Δεν θα κατεβάσω τον πήχη σε αυτό το επίπεδο ούτε όμως και θα μείνει αναπάντητη η επιστολή του....
Ωστόσο πρώτη μας προτεραιότητα οφείλει να είναι η διασφάλιση της διοικητικής συνέχειας και λειτουργίας της ομάδας. Η κρισιμότητα της στιγμής απαιτεί τόλμη, αποφασιστικότητα και συλλογικές αποφάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη ημέρα, το μέλλον του Παναθηναϊκού για αυτούς που επιλέγουν να τον στηρίξουν και για όλους όσοι τον στηρίζουν ανελλιπώς και ανιδιοτελώς.
Η ΠΑΕ Παναθηναικός έχει θεσπίσει συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται από θεσμοθετημένα όργανα με συλλογικό και διαφανή τρόπο λήψης αποφάσεων. Το σύστημα αυτό λειτουργεί και θα λειτουργήσει χωρίς να χαθεί ούτε μία μέρα.
Σας καλώ να ακολουθήσετε την λογική της συλλογικότητας. Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από όλους μας.»