ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Φεύγουν αλλά.... μένουν στο VETO

Διαψεύδονται μέσα από το VETO οι πληροφορίες των zoornalistas για αποχώρηση και έτερου διευθυντή από την εφημερίδα. Οι Ζαγοριανίτης και Μουλίνος φαίνεται να στηρίζουν, προς το παρόν, την προσπάθεια για ανάκαμψη του φύλλου. Αναμένουν μήπως οι περικοπές στις σελίδες (και στους μισθούς), η κατάργηση των ενθέτων και οι λοιπές διορθωτικές κινήσεις φέρουν κάποια αποτελέσματα. Μόνο που, όπως γνωρίζουν πολύ καλά, οι όποιου είδους περικοπές μόνο καλό δεν κάνουν σε μια εφημερίδα. Και οι δυό τους φέρεται να έχουν ζητήσει τη στήριξη και συνεργασία των εργαζόμενων, λέγοντάς τους να αγνοήσουν τους παραλογισμούς του Μάκη. Ο Τριανταφυλλόπουλος βέβαια είναι αυτός που βάζει τα χρήματα και όπως ακούγεται έχει «μπει μέσα» τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ευρώ.
Στο επιτελείο της εφημερίδας θεωρούν ότι η πολύ χαμηλή κυκλοφορία του VETO την τελευταία Κυριακή (γύρω στις 30.000 φύλλα) οφείλεται σε «καραμπόλα» και στον ανταγωνισμό αφού όλα τα κυριακάτικα είχαν πολύ δυνατές προσφορές.