ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Φαβορί ο Μεμής - Ποιός εισηγείται να κλείσει το ημερήσιο Βήμα

Ο «δουλευταράς» Χρήστος Μεμής φαίνεται να κερδίζει μέχρι τώρα την κούρσα για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στον ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει τάξει διευθυντική θέση στον βορειοελλαδίτη δημοσιογράφο αρκετό καιρό πριν «φύγει» ο Χρήστος Λαμπράκης. Ο Γιάννης Πρετεντέρης που γνωρίζει τις προθέσεις του μεγάλου αφεντικού προσπαθεί τώρα να τον μεταπείσει βάζοντας ταυτόχρονα όλο το «βυζάντιο» να συνομωτεί εναντίον του… ανταγωνιστή του. Οι περισσότεροι στον Οργανισμό θεωρούν ότι ο Μεμής είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να «εποπτεύει» ΟΛΑ τα έντυπα του ΔΟΛ (δεδομένων και των καλών σχέσεων του με τον Παντελή Καψή) και ίσως ο μοναδικός που γνωρίζει τη δουλειά. Ο Ψυχάρης τον εμπιστεύεται απόλυτα.
Ο Πρετεντέρης εισηγείται εδώ και πολύ καιρό στον Ψυχάρη να κλείσει το ημερήσιο Βήμα (έχει πανελλαδικές κυκλοφορίας 4.000 φύλλα) και ο Μεμής θεωρείται η τελευταία αντίσταση για τη σωτηρία του φύλλου.