ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2026

Καρπετόπουλος: Καθημερινά τα μηνύματα για τον Πανούτσο


Ο Αντώνης Καρπετόπουλος άρχισε και την εκπομπή της Πέμπτης στον Σπορ fm με το «μόνος και σήμερα», όπως συνηθίζει να λέει. Παράλληλα, ανέφερε ότι «δεν έχει τίποτα να πει» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στενού συνεργάτη και φίλου του, Αντώνη Πανούτσου, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από τον Ιούλιο, έχοντας προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου. «Όταν έχω, θα σας το πω από εδώ», πρόσθεσε.
Οι δύο δημοσιογράφοι αποτελούν εδώ και χρόνια αχώριστο δίδυμο στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Η καθημερινή εκπομπή τους στον Σπορτ fm έχει πολυετή παρουσία και είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς του σταθμού. Όπως ανέφερε ο Καρπετόπουλος, τα πρώτα μηνύματα που παίρνει καθημερινά είναι με ερωτήσεις για την κατάσταση της υγείας του Πανούτσου.
- από το Harddog