ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Αρχισαν οι μεταγραφές στο υπό σύσταση ραδιόφωνο του Βαγγέλη Μαρινάκη


Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το ραδιοσταθμό στις εγκαταστάσεις του "Πρώτου Θέματος"

Έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας στον Ρυθμό 94.9 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Stam Din Dan Done «μετακομίζουν» από την ερχόμενη σεζόν στους 104.6, μαζί με τη συμπαρουσιάστριά τους.. Ιωάννα Λαϊου που μετρά 6 χρόνια στην εκπομπή, καθώς και την ηχολήπτριά τους Βασιλική Μπαρδάνη. Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο υπήρχαν προτάσεις και από άλλους ομίλους, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε το νέο ραδιοφωνικό εγχείρημα παίρνοντας μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα του πρωινού.
Ο νέος «104.6» δεν θα περιοριστεί στους «Mappes» όσον αφορά το πρόγραμμά του, μία εκ των πραγμάτων πολύ σημαντική προσθήκη, αλλά ετοιμάζει και άλλες ανάλογες «μεταγραφές». Επίσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για το ραδιοσταθμό στις εγκαταστάσεις του Πρώτου Θέματος.
Το επιτυχημένο «Mappes Show» μετρά περίπου 15 χρόνια στον αέρα, ξεκινώντας από το Mad Radio 106.2 και συνεχίζοντας στον Ρυθμό 94.9, όντας ένα από τα πιο δημοφιλή πρωινά προγράμματα των FM της Αθήνας.
Ενδεικτικά στις ωριαίες ακροαματικότητες από τις 07/12/2020 έως τις 14/02/2021, οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stam Din Dan Done και Ιωάννα Λαϊου ήταν και στις τρεις ώρες τους στο Top 10. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια παρουσίαζαν και τον φιλανθρωπικό ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 94.9, τις παραμονές των Χριστουγέννων.