ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Τα ΜΜΕ και η «θυσία» του Πάνου Σκουρλέτη

(...) Τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη «θυσιάσει» τον Πάνο Σκουρλέτη στον βωμό της αγωνίας τους να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Φιλελεύθερος», «Παραπολιτικά», διάφοροι ιστότοποι, έως και η εφημερίδα «Δημοκρατία» μίλησαν για την «κυρά Τασία» που υποτίθεται ότι κατηγόρησε τον Τσίπρα για την ήττα. Σύμφωνα με εξαιρετικά ασφαλείς πληροφορίες της «Εφ.Συν.», κάτι τέτοιο.. ουδέποτε συνέβη σε εκείνη τη συνεδρίαση. Για την ακρίβεια, η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν είπε λέξη.
Πάντως, καλό θα ήταν για τα συγκεκριμένα έντυπα να ασχοληθούν περισσότερο με ένα πεδίο πιο γνωστό σε αυτά και που δεν είναι άλλο από την κατάσταση στη Ν.Δ. Γιατί αν κρίνει κανείς από το άρθρο του κ. Μανόλη Κοττάκη στην «Εστία», με το οποίο αφήνει χοντρές αιχμές «φωτογραφίζοντας» την «Καθημερινή» και τα κύρια άρθρα της, αναφορικά με τις επιλογές προσώπων σε κυβερνητικά πόστα, τότε αυτό σημαίνει ότι τα εσωτερικά προβλήματα της κυβέρνησης άρχισαν πάρα πολύ νωρίς.
- από εκτενές ρεπορτάζ του Δημήτρη Τερζή στην Εφημερίδα των Συντακτών με τον τίτλο "Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμέτωπος με τη «μελαγχολία»" (ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ)