ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο Λ. Χαραλαμπόπουλος επανασχεδιάζει τα sites του Μαρινάκη

Ποιες ώρες ακούει ο περισσότερος κόσμος ραδιόφωνο; Η απάντηση είναι απλή και μάλλον τη γνωρίζετε: όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο. Και, κυρίως, όταν πηγαίνει στη δουλειά του, τα πρωινά.
***
Από την ημέρα που η Καθημερινή ζήτησε να μπουν ορκωτοί λογιστές στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Αργος», ιδιοκτησίας Μαρινάκη, τα ΝΕΑ δεν πέρασαν ποτέ..
την Καθημερινή στις κυκλοφορίες.
***
Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (φωτογραφία) του Unfollow ανέλαβε τον επανασχεδιασμό των sites της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.
***
Ποιοι Arctic Monkeys τώρα, οι Scorpions στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Στις 16 Ιουλίου λοιπόν το... θρυλικό συγκρότημα έρχεται για μια ακόμα φορά στην Αθήνα, για μία ακόμα συναυλία, που αυτή τη φορά θα έχει και κλασσικό χρώμα.
***
Γράφεις 10 αρνητικά για ένα «δεξιό» ραδιόφωνο κι ένα θετικό και σε παίρνουν τηλ να σε ευχαριστήσουν. Γράφεις 10 θετικά κι ένα αρνητικό για ένα «αριστερό» ραδιόφωνο και σε παίρνουν να σε βρίσουν. Πολιτισμός...
***
 Ενημέρωση, αθλητικά και ροκ μουσική. Αυτά είναι που θέλουν να ακούσουν οι άνδρες στο ραδιόφωνο και σε ανάλογους ραδιοσταθμούς συντονίζονται.

- από το twitter του e-tetradio