ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τέλος και επισήμως στον «Βήμα FM» από τον Μαρινάκη

H εταιρεία «ALTER EGO» δεν ενδιαφέρεται για τη συνέχιση της λειτουργίας του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM» και προτίθεται να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη λύση και εκκαθάρισή της εταιρείας καθώς και των εταιρειών «ΔΟΛ DIGITAL A.E.» (in.gr)  και «HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ» (περιοδικό Cosmopolitan).
Τα παραπάνω δήλωσε ο Γιώργος Δήμας, εκπροσώπος της εργοδοσίας της εταιρείας «ALTER EGO» του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την τριμερή συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα  Ανδρέα Νεφελούδη, των εκπροσώπων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ & ΕΤΕΡ) και του εκπροσώπου της «ALTER EGO». Σκοπός της τριμερούς ήταν να δοθούν διευκρινίσεις.. σχετικά με το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» και της «ΔΟΛ DIGITAL Α.Ε.».
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατήγγειλαν την εργοδοσία της «ALTER EGO» για το κλείσιμο του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» και ζήτησαν την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στον σταθμό από την εταιρεία «ALTER EGO», προκειμένου να εργαστούν σε άλλα Μέσα του Ομίλου.
Οι Ενώσεις στηλίτευσαν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την εταιρεία καθώς και το κείμενο των ατομικών συμβάσεων που υπογράφηκαν από τους εργαζόμενους στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Ταυτόχρονα, κάλεσαν τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας να παρέμβει καθώς γίνεται, πλέον, επιτακτική η ανάγκη υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης των Ενώσεων με την ΕΙΗΕΑ, προκειμένου να καταγραφούν οι όροι των συμβάσεων, σύμφωνα με το νόμο.