ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Πολάκης προς Παπαχρήστο: "Ακου πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής"

Ευθεία αντιπαράθεση ανάμεσα στον δημοσιογράφο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργο Παπαχρήστο και τον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη με αφορμή σχόλιο στο χθεσινό «Στίγμα»
περι κακής αντιμετώπισης ασθενούς φίλου του δημοσιογράφου στο νοσοκομείο της Σύρου.
Ο Πολάκης απάντησε με πολύ σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντας τον Παπαχρήστο «πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής, λιβανιστήρι του Σημίτη και του Μητσοτακη , αρθρογράφο των Μαρινακειων ΝΕΩΝ, αισχρό λασπολόγο»και πολλά άλλα.
Μάλιστα ο Πολάκης κατηγορεί τον Παπαχρήστο πως ειρωνεύεται και υποτιμά ανθρώπους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και αναφέρει μεταξύ άλλων:
(...)Εσύ "δημοσιογράφε" θελω να βάλεις αυριο στη σελίδα σου στα ΝΕΑ δυο φωτογραφίες που μου εστειλαν πριν λιγο καιρο κάποιοι άσπονδοι σου φίλοι..
και οι οποίες σε δείχνουν στη Μαρινα Γλυφαδας στο κρουιζερ (με αγγλική σημαία) ενος διευθυντικού στελέχους μεγάλης ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ που αναχωρήσατε για προορισμό σε κοντινό νησί. Απ ο,τι μαθαίνω το κάνετε συχνά, για να πνίξεις τη πίκρα σου προφανώς, που κυβερνά ο Τσιπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ....
ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ να διευκρινίσεις στη στήλη σου, αν "το πρωτο νοσοκομείο που βρήκατε μπροστά σας" οταν φτάσατε στην Αθηνα με το καραβι απο τη Σύρο, όπως γράφεις, ήταν η ιδιωτική Κλινικη που διευθύνει ο ιδιοκτήτης του κρουιζερ που κανεις τις βολτίτσες σου, (ειναι και κοντά στο λιμάνι του Πειραια...) ετσι για να καταλάβουν όλοι την αντικειμενικότητα της δηλητηριασμένης πένας σου και την αξια των γραφομένων σου !!!!!
ΥΓ 1 Μήπως είσαι και σύμβουλος διαφήμισης και επικοινωνίας εκεί;;(...)
Η εφημερίδα Τα Νέα στο πρωτοσέλιδό της και στο βασικό της θέμα, σήμερα κάνει λόγο για «κραχ στα νοσοκομεία» και «ταλαιπωρία διαρκείας για τους ασθενείς από τις απίστευτες καθυστερήσεις».
Οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στις εφημερίδες του Μαρινάκη και τον αν. υπουργό Υγείας Π. Πολάκη έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό με τον Παύλο Πολάκη να έχει την τιμητική του στα πρωτοσέλιδα της «Ελευθερίας του Τύπου» (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Δείτε και ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Παπαχρήστο: