ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ελληνικό Bloomberg ετοιµάζει ο Δημήτρης Μάρης

Την ελληνική εκδοχή του κορυφαίου διεθνώς οικονοµικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg φιλοδοξεί να δηµιουργήσει ο ∆ηµήτρης Μάρης, µε τις συζητήσεις αναφορικά µε το σχετικό project να είναι ιδιαίτερα προχωρηµένες, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη.
Μετά τις κινήσεις ενίσχυσης της 24Media, τη συµµετοχή στο εν Ελλάδι «Huffington Post» µαζί µε τη Μαριάννα Λάτση, καθώς και την επισηµοποίηση της εξαγοράς της συχνότητας του Panda FM από τον Νίκο Μπιλίρη, ο επιχειρηµατίας ετοιµάζεται για ακόµα ένα άνοιγµα, φέρνοντας το αµερικανικής προέλευσης Bloomberg και στη χώρα µας.
Σε αυτή τη φάση ο όμιλος της 24Media δίνει προτεραιότητα τόσο στην υπόθεση «Bloomberg» όσο..
και στη στελέχωση του υπό δηµιουργία ραδιοφωνικού σταθµού, που επί της ουσίας θα αποτελεί τη φωνή του ενηµερωτικού site news247.
Για αυτό, εξάλλου, και ένα σηµαντικό κοµµάτι των αναγκών του νέου ραδιοφώνου σε ό,τι αφορά την ενηµέρωση θα καλυφθεί από τους δηµοσιογράφους του εν λόγω ιστότοπου, καθώς και του αθλητικού sport24, επίσης ιδιοκτησίας Μάρη.
Παράλληλα, φαίνεται πως «παγώνει» το ενδιαφέρον για εµπλοκή του τελευταίου και στο Mega, παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετούς µήνες είχε πρωταγωνιστική θέση στα ρεπορτάζ που αφορούσαν τις πρωτοβουλίες διάσωσης του άλλοτε κραταιού τηλεοπτικού σταθµού.
- από ρεπορτάζ στο Secret των Παραπολιτικών