ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αποχωρεί ο Χρήστος Μουλίνος από τον όμιλο Φιλιππάκη

Αποχώρησε από τον εκδοτικό όμιλο «Δημοκρατικός Τύπος» ο γενικός διευθυντής Χρήστος Μουλίνος. Ο ίδιος ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης ανακοίνωσε σήμερα σε συγκέντρωση των εργαζομένων στις εφημερίδες “Δημοκρατία” και “Espresso”, την αποχώρηση του Χρήστου Μουλίνου, του δημοσιογράφου που έστησε τις εφημερίδες του Γ. Φιλιππάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρ. Μουλίνος θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με τις εφημερίδες (κάποιοι τον χαρακτηρίζουν «άρρωστο εφημεριδά») και ήδη έχει αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει τη διεύθυνση μιας νέας εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει σύντομα.  Αν ισχύει, το μυαλό μας πάει είτε στο ημερήσιο φύλλο..
της Real Νews του Νίκου Χατζηνικολάου που όπως έχει αναγγελθεί θα κυκλοφορήσει σύντομα στα περίπτερα, είτε στη νέα καθημερινή εφημερίδα του Γιάννη Κουρτάκη που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Το δεύτερο είναι και το πιθανότερο καθώς ο Χρ. Μουλίνος λεχει πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Κουρτάκη.
Ο εκδότης Γ. Φιλιππάκης ανακοίνωσε στο προσωπικό της εφημερίδας πως τον Χρήστο Μουλίνο δεν θα τον αντικαταστήσει (προς το παρόν) άλλος δημοσιογράφος που θα έρθει στο συγκρότημα και οι αρμοδιότητες θα καλυφθούν εκ των ενόντων.
Οπως αναφέρει το mediatvnews ο Φιλιππάκης -εκτός των άλλων- επιχείρησε να κατευνάσει τις ανησυχίες των εργαζομένων που βρίσκονται πίσω στη μισθοδοσία κατά τρείς μήνες, λέγοντας πως θα γίνει προσπάθεια να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα.

ΥΓ: Ο Γ. Φιλιππάκης ήταν ο μόνος εκδότης που είχε απαντήσει στην πρόσκληση Τσίπρα και τοποθετήθηκε δημόσια και μάλιστα μέσα από τις σελίδες της “Αυγής” υπέρ της πρότασης του πρωθυπουργού να συμφωνηθεί με τα άλλα κόμματα μια πολιτική στήριξης του ελληνικού Τύπου (δείτε ΕΔΩ)