ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Το «φαινόμενο iefimerida» κι ο «γιγαντάκος Βαξεβάνης»

Το δημοσίευμα του Documento και τι απαντάει ο Χρήστος Ράπτης στον διευθυντή της εφημερίδας 

«Το "φαινόμενο" iefimerida, και οι σχέσεις Ράπτη-Γριβέα / Όταν ο εμπλεκόμενος στα σκάνδαλα του ΤΤ και του 9.84 Κυριάκος Γριβέας, συνάντησε διαδικτυακά τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη». Αυτός ήταν ο τίτλος ολοσέλιδου δημοσιεύματος της κυριακάτικης εφημερίδας Documento που σχολίασε και την επιτυχία της ιστοσελίδας, που είναι σήμερα μια από τις πρώτες σε επισκεψιμότητα, ως εξής: «Πομπώδεις τίτλοι, υπερβολή που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της παραποίησης, με ολίγη πολιτική τοποθέτηση και μπόλικο λάιφ στάιλ ήταν η συνταγή που ακολούθησε, προκειμένου να κερδίσει όλο και περισσότερα κλικ».
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας απάντησε με σκληρή γλώσσα ο ίδιος ο διαχειριστής του iefimerida, Χρήστος Ράπτης, με μακροσκελή ανάρτηση υπό τον τίτλο «Ακου γιγαντάκο Βαξεβάνη» στην..
οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
Φαίνεται ότι ο Κωστάκης ο Μπαξεβάνης που βλέπει τη φυλλάδα του να πατώνει κυκλοφοριακά (πήγαινε για 150.000 φύλλα την εβδομάδα και με το ζόρι κρατιέται λίγο πάνω από τα 10.000 φύλλα χωρίς καπέλο και χωρίς να έχει δει ακόμα τον πάτο), χάνει την ψυχραιμία του και γράφει αγυρτείες, νομίζοντας ότι αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά του iefimerida.
Ενώ στην πραγματικότητα πουλάει φούμαρα και στα δικαστήρια που θα τον πάμε θα δει τα δικά μας απόκρυφα, θα τα κάνει όλα γαργάρα και θα κάνουμε όλοι εδώ στο iefimerida διακοπές το καλοκαίρι με τα λεφτά που θα του πάρουμε.